O nás

Vše začalo v roce 1990, kdy Ing.Vladimír Šůla se svým tehdejším obchodním partnerem přivezl plastikové modely pro obchodní dům Kotva. Dalším krokem byl v roce 1992 vznik společnosti Keller Pyro, spol. s r.o., jež významně rozšířila nabídku sortimentu. Od této doby nepřetržitě provozujeme a rozvíjíme velkoobchodní prodej hraček. Spolu s měnícím se názvem se měnila i vnitřní struktura společnosti, která se pod jménem MPK Toys, spol. s r.o. a následně MPK Toys CZ s.r.o., postupně vypracovala až na samotný vrchol tuzemského trhu v hračkářském odvětví.

V roce 1997 založil pan Vladímír Šůla společnost POMPO. Rodinné aktivity tak rozšířili o síť maloobchodních prodejen hraček pod stejným názvem. Dalším přirozeným směrem byl dovoz hraček, a proto se skupina rozšířila o společnost Mac Toys CZ, která se věnuje dovozu hraček. Na řízení a rozvoji celé skupiny hračkářských firem se podílejí již tři generace rodiny Šůlů.

V naší nabídce naleznete přes pět tisíc aktivních položek, které pro Vás držíme skladem a jsme připraveni okamžitě reagovat na Vaše požadavky.