Proč nakupovat u nás

Společnost MPK Toys CZ s.r.o. je špičkou mezi velkoobchody zabývajícími se prodejem hraček. Pyšníme se faktem, že jsme českou velkoobchodní firmou působící na českém trhu více než 20 let, což z nás činí velkoobchodní firmu s nejdelší historií v hračkářském odvětví v České republice. V průběhu let jsme se stali dodavatelem řady významných tuzemských i mezinárodních firem, jako jsou LEGO, Mattel, Hasbro, Zapf Creation, Ravensburger, Nikko, Klein, John, a další.

Stabilitu a sílu velké rodinné společnosti bychom rádi nabídli i Vám, našim budoucím obchodním partnerům. Portfolio značek průběžně upravujeme podle obchodních výsledků, tím našim zákazníkům pravidelně nabízíme optimální sortiment zboží pro prodejce v kamenných prodejnách i na internetu.

Ke každému z našich zákazníků přistupujeme individuálně a podle jejich výsledků optimalizujeme jejich obchodní podmínky a systém slev tak, abychom podporovali jejich rozvoj. O naše zákazníky se starají 4 obchodní zástupci pro Českou republiku, 2 obchodní zástupci pro Slovensko a jednotliví „Brand Manageři“, kteří poskytují kompletní informace a podklady svých značek.

Zboží je možné objednávat prostřednictvím komfortního internetového objednávkového on-line prostředí B2B, kde zákazníci dostanou plnou zákaznickou podporu.

Kromě šíře sortimentu našim zákazníkům poskytujeme kvalitní a propracovaný logistický systém, který nám umožňuje dodání objednaného zboží do dvou pracovních dnů.

Zákaznickou podporu doplňuje naše marketingové oddělení, které řeší otázky propagace, podpory prodeje a PR individuálně podle potřeb každého našeho zákazníka. Každoročně připravujeme řadu POS materiálů, plakátů na akční položky či položky s TV reklamou. Další pravidelnou aktivitou je Vánoční katalog, kterému předchází setkání všech našich odběratelů nazvané „Hvězdné Vánoce“. Během tohoto setkání představujeme položky vánoční nabídky, připravujeme nabídku výhodných nákupů, poskytujeme informace o TV reklamách a plnou konzultaci a ukázku zboží na naší vzorkové prodejně. Prodeje našeho sortimentu pravidelně podporujeme řadou TV reklam, které se v průběhu vánoční sezóny vysílají na nejsledovanějších dětských TV kanálech.

Děkujeme Vám, že jste projevili zájem se seznámit s naší společností MPK Toys CZ s.r.o. V případě, že Vás naše široká nabídka sortimentu a zákaznická podpora oslovila a chtěli byste se stát naším novým zákazníkem, vyplňte registrační formulář a odešlete jej spolu s dalšími potřebnými dokumenty na naši adresu. Veškeré bližší informace ohledně registrace naleznete v záložce „Jak se stát naším zákazníkem?

Budeme se těšit na další kontakt a naší budoucí spolupráci.