EXIT Adventní kalendář Továrna CZ

EXIT Adventní kalendář Továrna CZ
Kód: 2423538
Čárové kódy:
  • 4005556235384
Doporučená MOC:999 Kč
Připravte se na Vánoce.
Od okénka k okénku, z místnosti do místnosti, čas se krátí…
Těšíš se na dobrodružství? S EXIT adventním kalendářem Továrna tě čeká spousta napětí podobně jako v únikové místnosti. V temných zákoutích opuštěné továrny na tebe čeká 24 tajemných místností. Vyřeš ukryté hádanky, hlavolamy, skládačky a spoustu dalších rozmanitých úkolů a zjisti tak, kam povede tvůj další průzkum.
Nebude to ale jednoduché. Nyní musíš zapojit všechny své strategické dovednosti, logické myšlení, představivost a kreativitu. Pro nalezení trezoru v opuštěné továrně budeš muset vyřešit zapeklité logické úkoly nebo dekódovat zašifrované texty. Dokážeš poznat druhy nářadí a víš, k čemu slouží? Luštil/a jsi už někdy osmisměrku? Toto a spoustu další zábavy na tebe čeká v novém adventním kalendáři.
Pokud potřebuješ pomoci, v místnosti 1 je červený plastový dekodér. Umísti dekodér na tabulku na zadní straně adventního kalendáře a přečti si nápovědy pro danou místnost schované za červeným tiskem. Pro každé okénko tak odhalíš dvě nápovědy, řešení hádanky a symbol či souřadnice potřebné k otevření dalšího okénka. Na tyto nápovědy se můžeš podívat také online.

Parametry

Výrobce
Ravensburger
Produktová řada
Ostatní
Status
Stálý sortiment
Assort
1
Druh
rodinné
Pohlaví
uni
Věk od
10
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
krabice
Kus hmotnost v kg
0,8
Kus výška v cm
33,4
Kus šířka v cm
49,6
Kus hloubka v cm
4,5