ThinkFun Odložené případy: Vražda s úroky

ThinkFun Odložené případy: Vražda s úroky
Kód: 2476596
Čárové kódy:
  • 4005556765966
Doporučená MOC:319 Kč
Cold Case - Odložené případy: Vražda s úroky - VYŠETŘUJTE ZLOČIN, PROZKOUMEJTE DŮKAZY, VYŘEŠTE DESÍTKY LET STAROU ZÁHADNOU VRAŽDU!
VYŘEŠTE VRAŽDU, KTERÁ STÁLE TRÁPÍ TOTO IRSKÉ MĚSTEČKO
V roce 2003 zaměstnanec místní banky v irském městečku Tolmahoy Dave Connelly v práci slavil své 25. narozeniny. Netušil, že to bude jeho poslední oslava. Pár minut po oslavě Dave a vedoucí pobočky Clare náhle zemřeli – byli otráveni! Identita jejich vraha zůstává i po desetiletích záhadou, protože policie nikdy nepřišla na to, jak byli otráveni. Ve hře Odložené případy: Vražda s úroky budete vyšetřovat smrt Davea Connellyho a Clare O‘Callaghan a pokusíte se zločin konečně rozlousknout.
Uvnitř krabice najdete realistické dokumenty týkající se zločinu a obsahující vše, co k rozluštění případu potřebujete. Prozkoumejte stopy, dejte dohromady důkazy a vyřešte vraždy! Poté své odpovědi odešlete online a zjistěte, zda máte pravdu a zda jste konečně do Tolmahoy přinesli spravedlnost, kterou si zaslouží! Hra Odložené případy: Vražda s úroky se skvěle hodí pro malou skupinu přátel i pro jednoho hráče. Spojuje řešení hádanek a kriminální fikci do pohlcujícího zážitku z vyšetřování. Dokážete tento odložený případ vyřešit?
Obsahuje: policejní poznámky, výstřižek z novin, místní mapu, fotografie a výslechy podezřelých, kapitolu z průvodce, nemocniční a laboratorní zprávy, policejní zprávy, přání k narozeninám, stvrzenku, ručně psané poznámky, fotografie z místa činu, bankovní dokumenty, řidičský průkaz, záznam z průmyslové kamery a další důkazy!

Parametry

Výrobce
Ravensburger
Produktová řada
ThinkFun
Status
Novinky
Termín uvedení na trh
2024_04
Assort
1
Druh
rodinné
Pohlaví
uni
Věk od
14
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
krabice
Počet ks v kartonu
0
Kus hmotnost v kg
0,28
Kus výška v cm
31
Kus šířka v cm
24
Kus hloubka v cm
2