Kidizoom Magic studio

Kód: ME 80531828
Čárové kódy:
  • 3417765318283
Doporučená MOC:2 999 Kč
Počet ks v kartónu:4
Nejprodávanější a dětmi nejoblíbenější dětský fotoaparát na světě od Vtech. Tentokrát se zabudovaným „profesionálním“ trikovým studiem! Vše kompletně v češtině nebo slovenštině (lze přepínat).
Také tento fotoaparát má všechny funkce, na které jste od Kidizoomů zvyklí. Naučí vás vytvářet originální digitální fotografie, včetně speciálních vestavěných foto-efektů, a dokonce i nahrávat video filmy se zvukem! Fotoaparát umí nejen fotit a natáčet videa, ale obsahuje novou naprosto úžasnou várku nových efektů, triků i her. Dokáže vytvořit originální a nezaměnitelné autoportréty, vtipné skupinové fotografie nebo videa. Nechybí časovač anebo možnost nastavit si pořízení fotografie až na moment, kdy bude detekován obličej.
To ale není zdaleka všechno! KIDIZOOM ® MAGIC STUDIO nyní dokáže do vašich videí vložit neuvěřitelné trikové efekty. Můžete si tak zaplavat se žraloky, stát se vítězem automobilových závodů, vůdcem expedice v džungli, letět vesmírem nebo třeba předpovídat zprávy v TV studiu. A to vše, aniž opustíte obývák!
Pomocí triků v KIDIZOOM ® MAGIC STUDIU naučíte předměty levitovat, přikouzlit si kamaráda, úplně zmizet nebo si vykouzlit své dvojče.

Parametry

Výrobce
Vtech
Produktová řada
Ostatní
Status
Stálý sortiment
Termín uvedení na trh
2022_05
Assort
1
Druh
ostatní
Pohlaví
uni
Věk od
5
Baterie
ano
Baterie součástí výrobku
ano
Baterie poč. ks a typ
3,7V
Balení
krabice s výsekem
Počet ks v kartonu
4
Kus hmotnost v kg
0,8
Kus výška v cm
5,5
Kus šířka v cm
8
Kus hloubka v cm
3