Starší sestřička BABY born Play & Style, blondýnka, 43 cm

Kód: 12833018
Čárové kódy:
  • 4001167833018
  • 4001167540312
Doporučená MOC:1 359 Kč
Počet ks v kartónu:6
„Až budu velká, bude ze mě tanečnice. Nebo třeba stromolezkyně?“ Sestřička miluje zábavné pózy a extravagantní pohyby. Má pohyblivou hlavu, ramenní a loketní klouby a dokáže tak horní částí těla velmi výrazně hýbat. Má dokonce i pohyblivé boky, takže hravě zvládne i různé taneční pohyby. Tanečnice by tedy určitě mohla být jednou z možností budoucího povolání. Ale díky pohyblivým kolenním kloubům by mohla být také profesionální stromolezkyní. Kromě toho dokáže sestřička také sama stát.
Panenka z hebkého materiálu se ráda koupe a ráda si nechává upravovat dlouhé blond vlásky. Dokonce si s sebou přináší i vlastní vlasové doplňky. Spirálové gumičky, sponky a barevné vlasové pramínky dokonale ladí k jejímu oblečku v různých odstínech růžové. Pro jaké povolání se její obleček s potiskem a roztomilou tylovou sukýnkou hodí nejlépe?



• Starší sestřička BABY born.
• Se 7 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy.
• Padne jí veškeré oblečení BABY born velikosti 43 cm.
• Různé hry s panenkou BABY born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.
• Funguje bez baterií.



Starší sestřička BABY born Play & Style, blondýnka, 43 cm je oblečena do overalu, tylové sukýnky a bot. Součástí balení je kartáč na vlasy, 2 spirálové gumičky, 2 sponky do vlasů, 2 sponky s barevnými pramínky vlasů a 2 náramky přátelství – pro panenku a její malou maminku.

Parametry

Výrobce
Zapf
Produktová řada
Baby Born
Status
Budoucí novinky
Termín uvedení na trh
2024_04
Assort
1
Druh
miminka
Pohlaví
holky
Věk od
4
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
otevřené balení
Počet ks v kartonu
6
Kus hmotnost v kg
1,907
Kus výška v cm
38,5
Kus šířka v cm
33
Kus hloubka v cm
20