BABY born Little, holčička, 36 cm

Kód: 12831960
Čárové kódy:
  • 4001167831960
  • 4001167537107
Doporučená MOC:1 229 Kč
Počet ks v kartónu:6
Panenka se 7 skvělými funkcemi, které fungují bez baterií. Součástí jsou i doplňky, které podporují využití funkcí.
Panenka pije vodu z lahvičky, umí se vyčůrat do látkové plenky, chodit na růžový nočník, a dokáže dokonce ronit skutečné panenkovské slzy. Kromě pití z lahvičky se již pokouší jíst lžičkou z talíře, ale zatím bez kaše či jiné pevné stravy. S talířkem ve tvaru králíčka a lžičkou s rukojetí ve tvaru medvídka jí to skvěle jde.
Po jídle si zdřímne. Jakmile položíš panenku na záda, zavře oči. Občas ještě potřebuje k usnutí dudlík. Je přišitý k pruhovanému overalu, aby nezmizel v postýlce či se neztratil na cestách.
Ruce, nohy a hlava panenky jsou velmi pohyblivé. Díky její pohyblivosti a oblečení ve stylu „easy fit“ hravě zvládnou převlékání i ty nejmenší ručičky. Svlékání je důležité zejména při koupání, na které se BABY born Little vždy moc těší.
Panenka měří 36 cm, což je optimální velikost pro malé rodiče panenek od 2 let.


• BABY born Little.
• Se 7 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy.
• Různé hry s panenkou BABY born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.
• Funguje bez baterií.


BABY born Little, holčička, 36 cm má na sobě overal a čepičku. Součástí balení je nočník, látková plenka, lahvička, talířek s lžičkou, dudlík a rodný list.

Parametry

Výrobce
Zapf
Produktová řada
Baby Born
Status
Stálý sortiment
Assort
1
Druh
panenky
Pohlaví
holky
Věk od
2
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
krabice
Počet ks v kartonu
6
Kus hmotnost v kg
1,409
Kus výška v cm
33
Kus šířka v cm
20
Kus hloubka v cm
17