BABY born s kouzelným dudlíkem, černoušek, 43 cm

Kód: 12831656
Čárové kódy:
  • 4001167831656
  • 4001167536551
Doporučená MOC:1 859 Kč
Počet ks v kartónu:2
BABY born chlapeček měl dnes den plný zážitků. Seznámil se totiž se psem od sousedů. Je stejně zvědavý jako pejsek na jeho dupačkách. BABY born chlapeček je nyní ještě příliš rozrušený na to, aby usnul. Je dobře, že maminka s tatínkem mají skvělý trik: jednoduše otočí dudlíkem v puse panenky a BABY born chlapeček zavře oči. Kéž by to bylo tak jednoduché při každém hlídání...
Otočení dudlíku panence otvírá a zavírá oči, ať je tělo panenky v jakékoli poloze. Oči panenky jsou zároveň i mrkací. Když se BABY born chlapeček položí na záda a nemá v pusince dudlík, automaticky se mu očička zavřou.
BABY born chlapeček ze všeho nejraději spí, jí a koupe se. Moc rád pije vodu ze své lahvičky. Potom se vyčůrá do plenky anebo do nočníku a roní opravdové panenkovské slzy. Stejně jako může BABY born pít vodu, může jíst i kaši. A dokonce umí i kakat. Ruce, nohy a hlava panenky jsou snadno pohyblivé, takže převlékaní oblečků je hračka a skvělá zábava. Tělíčko panenky z materiálu „Soft Touch“ je krásně měkké a příjemné.
Součástí balení je 10 doplňků, které podporují funkce panenky, modré body a čepička.


• BABY born s kouzelným dudlíkem.
• S 10 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy.
• Různé hry s panenkou BABY born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.
• Funkce kouzelného dudlíku (otvírání a zavírání očí) funguje pouze s panenkami „BABY born s kouzelným dudlíkem“.
• Kouzelný dudlík lze použít i jako běžný dudlík pro všechny panenky BABY born velikosti 43 cm.
• Funguje bez baterií.
Panenka BABY born s kouzelným dudlíkem, černoušek, 43 cm, má na sobě body a čepičku. Součástí balení je nočník, plenka, talíř se lžičkou, porce kašičky, lahvička, kouzelný dudlík, rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku.

Parametry

Výrobce
Zapf
Produktová řada
Baby Born
Status
Stálý sortiment
Termín uvedení na trh
2021_09
Assort
1
Druh
panenky
Pohlaví
holky
Věk od
3
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
krabice
Počet ks v kartonu
2
Kus hmotnost v kg
2,05
Kus výška v cm
37,5
Kus šířka v cm
24,5
Kus hloubka v cm
19,5