Starší sestřička BABY born, blondýnka, 43 cm

Kód: 12830345
Čárové kódy:
  • 4001167830345
  • 4001167535165
Doporučená MOC:1 859 Kč
Počet ks v kartónu:6
Starší sestřička miluje česání. Každý den vymýšlí nové účesy pro své kvalitní vlásky. Při úpravě copánků a drdolů a jejich zdobení používá různé vlasové doplňky. Sponky, gumičky do vlasů a barevné pramínky vlasů na sponce, které dokonale barevně ladí s oblečením panenky. Staršímu bratříčkovi BABY born se barevné pramínky v růžové a fialové barvě moc líbí a vždycky Starší sestřičku škádlí a chce jí je vytáhnout z vlasů. Pak může dojít k tomu, že Starší sestřička začne ronit panenkovské slzy. Ale pouze tehdy, pokud se před tím napila vody ze své lahvičky.
Starší sestřička má na sobě šaty se sukní v džínovém vzhledu a asymetrický top s volánovým límcem. K tomu se hodí šedé legíny s růžovými proužky na boku a červenooranžové tenisky.
Starší sestřička je velmi pohyblivá a díky ohebným kolenním kloubům dokáže sama stát. A může se také koupat v BABY born Vaně.


• Starší sestřička BABY born.
• Se 6 realistickými funkcemi pro spoustu zábavy.
• Padne jí veškeré oblečení BABY born velikosti 43 cm.
• Různé hry s panenkou BABY born povzbuzují představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj společenských dovedností a hodnot, jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.
• Funguje bez baterií.


Starší sestřička BABY born, 43 cm je oblečena do šatů, legín a bot. Součástí balení je lahvička, kartáč na vlasy, 2 spirálové gumičky, 2 sponky do vlasů, 2 sponky s barevnými pramínky vlasů a 2 náramky přátelství – pro panenku a její malou maminku.

Parametry

Výrobce
Zapf
Produktová řada
Baby Born
Status
Stálý sortiment
Assort
1
Druh
panenky
Pohlaví
holky
Věk od
4
Baterie
ne
Baterie součástí výrobku
ne
Balení
krabice
Počet ks v kartonu
6
Kus hmotnost v kg
1,79
Kus výška v cm
37,5
Kus šířka v cm
24,5
Kus hloubka v cm
19,5